Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Olli Juolevi solmi vuoden sopimuksen Anaheim Ducksin kanssa

Jääkiekkopuolustaja Olli Juolevi on solminut vuoden mittaisen sopimuksen NHL-seura Anaheim Ducksin kanssa. 24-vuotiaan helsinkiläisen sopimus on kaksisuuntainen ja hänen palkkansa NHL:n puolella on 750 000 dollaria. Jos Juolevi lähetetään tasoa alemmas AHL:n puolelle, silloin hän tienaa kaudesta 175 000 dollaria.

NHL-seura Vancouver Canucks varasi Olli Juolevin kesän 2016 varaustilaisuudessa 1. kierroksen viidentenä pelaajana. NHL-ura ei kuitenkaan ottanut tuulta alleen, vaan Juolevi lähetettiin lainalle Turkuun ja TPS:aan kypsymään. Entinen Vancouverin luottopakki Sami Salo toimi Turussa Juolevin valmentajana ja piti superlupausta silmällä.

Turusta Juolevi lähti takaisin Kanadaan ja hän pelasi AHL:n puolella, kunnes nousi Vancouverin kokoonpanoon. Viime kaudella Juolevi edusti Florida Panthersia ja Detroit Red Wingsiä yhteensä 18 ottelussa ilman tehomerkintöjä.

Detroit Red Wings ei kuitenkaan tarjonnut kauden päätteeksi Juoleville sopimusta, joten puolustaja päätyi vapaille markkinoille.