Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Columbuksessa jatkava Patrik Laine innoissaan: "Tässä liigassa ei ole toista paikkaa, jossa pelaisin mieluummin"

Perjantai-iltana Suomen aikaa selvisi, että Patrik Laine jatkaa uraansa NHL-jääkiekkoliigassa Columbus Blue Jacketsin riveissä. Laineen ja Jackets-GM:n Jarmo Kekäläisen sorvaama sopimus on nelivuotinen ja kokonaisarvoltaan 34,8 miljoonaa dollaria eli noin 34,1 miljoonaa euroa.

Lauantaina Laine kommentoi medialle jatkamistaan ja myös muun muassa Columbuksen toista suurdiiliä eli Calgary Flamesissa tähdeksi nousseen Johnny Gaudreaun hankkimista. Viime kaudella NHL:n runkosarjan pistepörssissä toiseksi yltänyt Gaudreau allekirjoitti hiljattain peräti seitsemän vuoden sopimuksen Blue Jacketsin kanssa.

Laineelle tehomiehen hankinta maistuu. Ja samalla selvisi ehkä osin se, miksi suomalaistykki jatkaa seurassa.

– En voisi olla enemmän innoissani juuri nyt. Kuten sanoin Jarmolle (Kekäläinen) ja Larsille (päävalmentaja Brad Larsen) kun he tekivät sopimuksen Johnnyn kanssa: en usko olleeni koskaan näin innoissani jääkiekon pelaamisesta ja siitä, että voisin saada mahdollisuuden pelata tuollaisen jätkän kanssa, Laine hehkutti Columbuksen tiedottajan Jeff Svobodan mukaan.

Laine nauroi saaneensa tietää Gaudreaun hankinnasta kaveriltaan, joka herätti hänet uutisella.

– (Ensireaktioni oli) ei voi olla totta! Olin aika innoissani.

Nimimiesten sitoutuminen Columbuksen tulevaisuutta rakentamaan innostaa tietysti kaupungissa. Laine kuvaili äimistelleensä aiemmin, kuinka "isot nimet" ovat pyyhkineet ohiolaiskaupungin pölyt jaloistaan.

– Henkilökohtaisesti en tajua, miksi isot nimet ovat lähteneet meiltä aiemmin. Omassa päässäni ei koskaan ollut (ajatusta), että haluan jonnekin muualle... Tässä liigassa ei ole toista paikkaa, jossa pelaisin mieluummin.