Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Castren ja Tan kipusivat jo toiseksi – "Meillä kyllä kulkee tosi hyvin yhdessä"

Suomen Matilda Castren ja hänen malesialaisparinsa Kelly Tan jatkoivat vahvoja peliesityksiään golfin naisten LPGA-kiertueen parikilpailussa Yhdysvalloissa.

Kaksikko pelasi lauantain vastaisena yönä päättyneen kolmannen kierroksen foursome-pelimuodossa tuloksen kolme alle parin ja nousi yhteistuloksella 13 alle parin kilpailun toiselle sijalle.

– Kolme alle oli hyvä tulos. Tuossa lopussa oli pari hyvää par-pelastusta. Meillä kyllä kulkee tosi hyvin yhdessä, ja meidän pelit sopivat hyvin toisillemme, Castren kertoi tiedotteessa.

Ensimmäisellä ja kolmannella kierroksella pelatussa foursomessa parit löivät vuorotellen. Toisella kierroksella sekä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pelattavalla neljännellä kierroksella pelataan bestball-pelimuotoa, jossa pelaajat pelaavat omaa palloaan, mutta parempi tulos merkataan joukkueen tulokseen.

– Tuntuu, että mikään näistä kierroksista ei ole ollut ihan sitä parasta, mitä meiltä voi odottaa. Toivotaan, että se paras päivä tulisi huomenna. Kiva päästä taas pelaamaan voitosta viimeisessä ryhmässä, Castren tuumi.

Yhdysvaltojen Jennifer Kupcho ja Lizette Salas johtavat kilpailua tuloksella 17 alle parin. Tuloksessa 11 alle parin on kaksi paria, jotka hiillostavat Castrenia ja Tania.

– Huomenna on bestball, ja oikeastaan mitä vain voi tapahtua. Sieltä voi tulla joku takaa, tai sitten meidän ryhmästä joku pelaa hyvin. Pysytään vain meidän omassa pelisuunnitelmassa, ja koitetaan pelata parhaamme. Innolla lähdetään pelaamaan. Yleisöä tulee varmasti olemaan paljon, se on hienoa, suomalainen sanoi.