Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Kekäläisen Columbus kahmaisi Calgaryn tehohyökkääjä Gaudreaun riveihinsä

Suomalaisen general managerin Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets hankki yhden NHL-jääkiekkoliigan siirtokesän kovimmista nimistä, kun Calgary Flamesin tehohyökkääjä Johnny Gaudreau allekirjoitti seitsemän vuoden sopimuksen ohiolaisseuran kanssa. Sopimus tuo 28-vuotiaalle Gaudreaulle 9,75 miljoonan dollarin keskimääräiset vuosiansiot.

Yhdysvaltalainen Gaudreau oli viime kaudella NHL:n runkosarjan pistepörssissä toinen, kun hän iski 82 ottelussa tehot 40+75=115. Pienikokoinen laituri edusti Flamesia kahdeksan täyttä kautta ja tehtaili kaikkiaan 609 tehopistettä 602 runkosarjapelissä.

– Hän kertoi meille, että seuramme oli yksi hänen ensisijaisista kohteistaan. Ajattelimme vain, että vau, onko tämä todellista? Kun asia realisoitui meille, aloitimme vakavat neuvottelut, Kekäläinen sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Blue Jackets ei selviytynyt pudotuspeleihin kahtena viime kautena. Joukkueen suomalaistähdellä Patrik Laineella ei ole vielä sopimusta ensi kaudesta.