Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Helmareilla tärkeä ottelu tänään: "Kolme pistettä on oikeastaan otettava, jos ja kun haluamme päästä alkulohkosta jatkoon"

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue pelaa EM-lopputurnauksen toisen ottelunsa tänään, kun Milton Keynesissä vastaan asettuu Tanska. Ottelu MK Stadium -areenalla alkaa kello 19 Suomen aikaa.

Kumpikin hävisi alkulohkon avausottelunsa perjantaina selvin lukemin. Helmarit taipui ensimmäisen minuutin johtomaalistaan huolimatta Espanjalle 1–4 ja Tanska hävisi Saksalle 0–4. Panosta siis riittää MK Stadiumilla tänään.

– Todella tärkeä ottelu. Ei ehkä ihan pakkovoitto, mutta ehdottomasti ottelu, josta voitolla saamme mahdollisuuden yltää puolivälieriin. Olemme valmistautuneita, meillä on ollut hyviä harjoituksia, pelaajat ovat hyvin mielin ja olemme valmiina, Helmareiden päävalmentaja Anna Signeul totesi ottelun aattona.

– Kolme pistettä on oikeastaan otettava, jos ja kun haluamme päästä alkulohkosta jatkoon. Espanjaa vastaan onnistuimme puolustamaan suhteellisen tiiviisti, Espanja ei kauheasti päässyt (puolustus)muodon sisään. Ja onnistuimme tekemään vastahyökkäyksestä maalin. Jos otetaan nuo mukaan siitä ja puolustetaan omaa rangaistusaluetta paremmin keskityksissä ja erikoistilanteissa, varmasti saadaan hyvä tulos, summasi puolestaan puolustaja Emma Koivisto reseptiä toivottuun tulokseen.

Lohkon toisen kierroksen toinen ottelu Saksa–Espanja alkaa Lontoon Brentfordissa kello 22 Suomen aikaa.