Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Rackham ravasi voittoon Ruotsissa

Christoffer Erikssonin Rackham murskasi vastustajansa Halmstadin kultadivisioonassa lauantaina. 150 000 kruunua tuli ajalla 11,2a/2140m.

Eriksson ajoi hyvissä ajoin eteenpäin, mutta johtavan rinnalle ei ollut asiaa. Rackham kiesi kolmatta rataa pitkään ja pääsi keulaan päätöspuolikkaan alkaessa. Voitto tuli varmasti. Reijo Liljendahlin Admiral As kiri vauhdikkaasti kakkoseksi.

– Nyt olo on helpottunut, kun Rackham voitti. Tunnepuolella tämä voitto oli tosi iso juttu, kun Rackman on oma hevonen, Eriksson kertoi.

Mika Forssin voitolla aloitettiin Toto75-kierros. Magnus Dahlénin valmentama Beckham pinnisti niukasti ohi johtopaikalla ravanneen Ture L.A:n. Beckhamin voittotulos oli 13,7/2140m.

– Tuulettaa en maalissa uskaltanut, niin tiukkaa oli. Beckham on hieno kilpahevonen, se tekee aina parhaansa, Forss sanoi. Janina Hannula on voittajahevosen hoitaja.

Conrad Lugauer ajoi Hidalgo Heldian ylivoimaiseen voittoon Klass I -sarjassa. Hanna Lähdekorven Wish Me Magic kiri terävästi kakkoseksi.

Petra Huhdin kasvattama ja omistama, vuoden 2020 Kriteriumvoittaja Sahara Jaeburn nappasi 20 000 euron kakkossijan Enghienissä Ranskassa lauantaina. Francois Lagadeuc ohjasti Philippe Allairen valmennettavaa.