Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

From The Mine juhli Festivaali-ajossa Kaustisella

Kaustisen kaksipäiväinen raviviikonloppu huipentui T75-pelin päättäneeseen Festivaali-ajoon. Siinä kymppitonnin arvoiseen voittoon kiri joukon hännillä ravannut ruotsalaisvieras From The Mine.

Suurin odotuksin kisaan lähteneet suomalaishevoset olivat pettymyksiä, sillä ne olivat lopussa täysin aseettomia Samu Sundqvistin ajamaa 10-vuotiasta From The Minea vastaan. Parhaista suomalaissuorituksista vastasivat toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet Tapiro Jet sekä Thai Profit.

– Lähtöpaikka oli meillä ulkona ja kun hevonen vähän hapuili alussa, jouduin pakittamaan hännille. Kirissä saimme sitten hyvää vetoapua ja viimeisen kaarteen lopussa alkoi tuntua, että saatamme sittenkin ehtiä vielä kaukaa takaa aina voittoon saakka Nikulan pitkällä loppusuoralla, Samu Sundqvist kertasi juoksun tapahtumia.

Forssan Kuninkuusraveja ajatellen Enon Vilppi antoi kovan näytön jyräämällä 3 100 metrillä vakuuttavaan voittoon ennen toista pohjalaishevosta Nylandia. Enon Vilpille voitto oli kauden ensimmäinen. Hevosen ohjastaja Markku Hietanen on sen sijaan tottunut voittamaan, sillä laihialainen on ajanut voittoja kahdeksalla eri vuosikymmenellä.

– Enon Vilppi on mennyt paljon eteenpäin viime vuodesta ja osoitti nyt, että kyllä se osaa voittaakin. Oriin isä Linkori oli ravuri niin kuin Enon Vilppikin näyttää olevan, Hietanen myhäili.

Vajaat 4 400 euroa palauttaneen T75-pelin suurin yllättäjä oli Santtu Raitalan ohjastama Erehys, sillä Erikassonin poikaa oli pelattu vain 2 prosenttia. Salamakypärät-lähdön voittanut Tino Paldanin ajama Eventful Swamp oli lähtönsä selvä suosikki niin kuin omistaja Reima Kuislan hienoa raviviikkoa täydentänyt Bond Eagle omassa lähdössään.

Santtu Raitalalle toisen T75-voiton tuonut Gogobet Sisu oli myös eniten pelattu hevonen omassa lähdössään. Pelihevosiin lukeutui niin ikään Olli Koivusen keulapaikalta luotsaama Hiipeli, sillä oli lähdössä pelattu toiseksi eniten.