Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

V.G. Voitto vei Tawaststjernan Muistoajon nimiinsä – tienannut urallaan jo yli 100 000 euroa

Seppo Suurosen valmentama V.G. Voitto oli odotetun vahva keskiviikkona Vermossa ravatussa 5-vuotiaiden kylmäveristen Tawaststjernan Muistoajossa.

Ari Moilanen kaasutteli V.G. Voiton kanssa kärkipaikalle kiihdytysvaiheen jälkeen. Maalisuoran alussa vaikutti, että kärkivaljakon rinnalla ravannut seinäjokisen Mikko Niemistön suojatti Fransson heittää haasteen, mutta V.G. Voitto irtosi lopussa selvällä erolla voittajaksi.

– Hevonen oli oikein rennon ja hyvänoloinen koko matkan, Ari Moilanen huikkasi lähdön jälkeen.

Training Oy:n omistama V.G. Voitto ansaitsi voitostaan 10 000 euroa, joten sen uran kokonaisvoittosumma kirjataan jo lukemiin 109 700 euroa.

Tappioton meno jatkui

Janita Antti-Roikon valmennuksesta ensimmäisen kerran toukokuussa kisannut italialaisori Campari Jet jatkoi montéssa, eli raviratsastuksessa, voittojen tiellä.

Antti-Roikon ratsastama Campari Jet ei vaikuttanut 50 metriä ennen maalia voittajalle, mutta niin vain se kulki loppumatkan parhaiten ja otti jo viidennen ykköstilansa peräjälkeen.

– Ori on sellainen vekkuli, ettei viitsi aina totta tehdä. Yhtäkkiä hevonen saattaa hoksata, että nyt pitää mennä tosissaan, Janita Antti-Roiko kuvaili suojattiaan.

Kotiradan ruuna rankaisi lopussa

Helsinkiläisen Sirpa Tienhaaran valmentama Morris Match pilasi viime starttinsa heti kättelyssä laukkaamalla hylkäykseen saakka. Olli Koivunen lähti Morris Matchin kanssa revanssimielellä matkaan, eikä kaksikon kilpailu olisi voinut paremmin päättyä, kun 5-vuotias ruuna kiri napakasti kauden neljänteen voittoonsa.

– Morris Match oli tänään tosi hyvä. Startti toi selvyyden, että viime kerran kaikki ongelmat johtuivat lähdön uusinnoista, Olli Koivunen näki.

– Tänään saatiin kyttäillä parijonossa, ja kaikki meni kuin elokuvissa.

Toto65-voittoihin ylsivät myös Let's Get It Up, Kujanpään Jyräys ja Captain Cloud. Täysosumalla lunasti 92,92 euroa, viidellä oikein sai 2,38 e.