Niskaset nappasivat Vuokatin helteessä selvät ykkössijat

Vuokatin Aateli Racen kaksipäiväinen rullahiihto- ja maastojuoksukilpailu päättyi Pekingin olympialaisten mitalistisisarusten voittojuhliin. Vieremän Koittoa edustava Kerttu Niskanen voitti naisten kilpailun 38,1 sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Eveliina Piippoon, ja miesten kilpailussa Puijon Hiihtoseuran Iivo Niskanen vei ykkössijan 25,6 sekunnin erolla Remi Lindholmiin.

– Varmasti oli vielä Italian leirikuormaa alla. Kunto on kuitenkin tähän ajankohtaan nähden ihan ok. Kovasti tehdään töitä. Uskon, että hyvä tulee, Pekingissä hopeaa ja pronssia napannut Kerttu Niskanen tuumi Hiihtoliiton tiedotteessa.

Iivo Niskaselle Aateli Racen voitto oli jo viides peräkkäinen.

– Oli kuuma päivä, oli tietysti jo senkin puolesta rankkaa. Joutui kyllä juomaan ja kastelemaan itseänsä matkankin aikana, kolminkertainen olympiavoittaja kertoi.

Naisten kilpailun kolmas oli Kiinan Ma Qinghua, joka starttasi rullahiihdon takaa-ajoon sekunnin ennen Niskasta. Miehissä kolmannen sijan otti viime talven nuorten maailmanmestari Arsi Ruuskanen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut