Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Ralen nopea maali riitti Hongalle Vaasassa

Espoolainen FC Honka otti kolmannen peräkkäisen voittonsa miesten jalkapalloliigassa, kun se kaatoi Vaasan Palloseuran vieraskentällä maalein 1–0. Honka hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja teki myös ottelun ainoaksi jääneen maalin jo kymmenennellä peliminuutilla.

Maali syntyi, kun Hongan ghanalaiskeskikenttäpelaaja Edmund Arko-Mensah laittoi päätyrajan tuntumasta erinomaisen syötön toppari Matias Ralelle rangaistusalueen reunamille, ja Rale ampui pallon tarkasti ja kovaa vaasalaisten verkkoon. Maali oli Ralelle kauden ensimmäinen.

– Ensimmäisellä puoliajalla olimme ihan hyviä ja ansaittiin johto. Oli muutama muukin hyökkäyksen aihio, jotka olisi voinut kääntää maaleiksi, Hongan päävalmentaja Vesa Vasara kertasi.

Avauspuoliajalla VPS:n maalipaikat olivat vähissä, mutta toisella puoliajalla kotijoukkue heräsi pelaamaan. Hyvistä tilaisuuksista ja hallinnasta huolimatta vaasalaiset jäivät ilman tulosta.

– Tultiin taas hyvin toiselle jaksolle, eikä jätkiltä voi paljon enempää vaatia. Saimme paineen heidän päähänsä, vaikka mentiin aika suurella riskillä. Sitä kautta tuli vastahyökkäyksiä omiin, mutta klaarasimme ne. Siitä alapään jätkille iso kiitos, että pelasivat isoja tiloja paineessa, VPS-luotsi Jussi Nuorela sanoi.