Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Lähde: Jukka Jalosen nimi nousi Florida Panthersin valmentajaspekulaatioon

Jääkiekkotoimittaja Frank Seravalli kertoo Twitterissä, että Jukka Jalosen nimi on noussut mukaan NHL-seura Florida Panthersin valmentajaspekulaatioon. NHL-huhut Jalosen ympärillä ovat voimistuneet viime viikkoina, kun riihimäkeläinen valmensi Suomen maajoukkueen mestariksi MM-kotikisoissa helmikuun olympiakullan jälkeen.

Jalonen on valmentanut Leijonat kaikkiaan kolmeen maailmanmestaruuteen. Hän luotsasi myös Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen MM-kultaan alkuvuonna 2016.

Seravallin mukaan Panthers etsii uutta päävalmentajaa päättyneellä kaudella joukkueen väliaikaiseksi päävalmentajaksi nousseen Andrew Brunetten tilalle. Panthersin valmennuksessa jatkaa ensi kaudella Tuomo Ruutu, jolle päättynyt kausi oli ensimmäinen apuvalmentajana NHL:ssä.

Floridan suomalaispelaajiin kuuluvat muun muassa kapteeni Aleksander Barkov ja vahvan tulokaskauden pelannut Anton Lundell.

Pohjoisamerikkalainen urheilumedia The Athletic nosti toukokuun lopulla Jalosen mahdolliseksi ehdokkaaksi Dallas Starsin päävalmentajan paikalle. Toinen NHL-sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman kertoi kuitenkin maanantaina Twitterissä, että Stars olisi päätymässä päävalmentajavalinnassaan Peter DeBoeriin.

DeBoer sai toukokuussa lähtöpassit Vegas Golden Knightsista.