Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivotko mokkapaloja vai ahkeroitko talkoissa? Vastaa ESS:n kyselyyn ja kerro, mikä olisi paras tapa rahoittaa lasten harrastustoimintaa

Marko "Mörkö" Anttila pelottelee ensi kaudella Kärpissä

Jääkiekon olympiavoittaja ja kaksinkertainen maailmanmestari Marko Anttila on solminut vuoden mittaisen sopimuksen Liiga-joukkue Oulun Kärppien kanssa. Oululaisseura kertoo asiasta tiedotteessaan.

37-vuotiaan Anttilan mukaan tutut pelikaverit tahdittivat päätöstä.

– Atte Ohtamaan kanssa puhuttiin MM-kisojen aikana, ettei ollut hajuakaan, mihin menen. Atte ilmeisesti vinkkasi johtoportaan suuntaan asiasta, ja kisojen jälkeen aloitettiin neuvottelut, Anttila avasi.

Lempääläislähtöinen hyökkääjä on tehnyt maajoukkuepaidassa isoja maaleja ja tottunut menestymään. Hän sanoo Kärppien voittamisen kulttuurin vetäneen puoleensa.

– Oli ehkä ajatus lähteä ulkomaille, mutta tällaiseen mahdollisuuteen oli tartuttava. Kyllä menestyminen on mielessä.

Kun Ukrainan sota alkoi, Anttila siirtyi Jokereista loppukaudeksi Ilvekseen, jossa hän kiekkoili jo kausina 2004–2011. Anttila on pelannut Liigaa myös TPS:n paidassa vuosina 2011–2013.