Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Matilda Castren kahdeksantena US Openin avauskierroksen jälkeen

Suomen golfammattilainen Matilda Castren on kahdeksantena naisten US Openin avauskierroksen jälkeen. Castren käytti avauskierrokseensa 69 lyöntiä, mikä on kaksi alle parin.

Castren teki avauskierroksella kolme bogia ja viisi birdieta.

– Huonot lähestymiset harmittivat alkukierroksesta, mutta pysyin kärsivällisenä. Sitten kierros kääntyikin parempaan suuntaan, Castren sanoi tiedotteessa ja jatkoi:

– Olen tyytyväinen peliini. Hyvä startti. Alle parin tulos US Openissa on aina hyvä startti. Tästä on hyvä jatkaa.

Avauskierroksen jälkeen kisaa johtaa Yhdysvaltojen Mina Harigae tuloksella –7. Harigae käytti kierrokseensa 64 lyöntiä. Toisena on ruotsalainen amatööripelaaja Ingrid Lindblad tuloksella –6.

Castren aloittaa tänään toisen kierroksensa Suomen aikaa kello 20.36.

Pohjois-Carolinan osavaltiossa pelattavassa turnauksessa sää oli ensimmäisenä kilpailupäivänä kovin helteinen. Aamun ryhmässä torstaina pelannutta Castrenia aikainen lähtöaika helpotti hellesäässä, mutta loppuvaiheessa kierrosta oli jo kuuma.