Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Vermon isokenkäisten lähtö Pekka Korven juhlaa – muille jäi vain rippeet

Pekka .Kultasormi. Korven valmennettavat olivat muita parempia keskiviikkona Vermossa kisatussa Isokenkä-lähdössä.

Ari Moilasen ohjastama GlobalSatisfaction nappasi keulapaikan, muttei saanut hetkeäkään hengähtää, kun rinnalla matkannut kaksikko Hotshot Luca – Riku Salminen vaati alati lisää vauhtia.

Pekka Korven ohjastama Run For Royalty seurasi nahistelevaa kärkiparia. Kirivaiheen alussa tauolta palannut huippuori ei pysynyt aivan kärkikaksikon imussa, mutta tavoitti ne maalisuoralla ja suoritti voiton tuoneen ohituksen.

Hotshot Luca puristi Run For Royaltyn jälkeen hopealle ja täydensi Pekka Korven tallin kaksoisvoiton. Korpi kertoi, että voittaja Run For Royaltyn kauden päätähtäin on selvillä.

– Jos hevonen pysyy terveenä, odotuksia on, että sen kanssa pitäisi pärjätä. Suur-Hollola -ajoon yritetään tälläkin totta kai tähdätä, Pekka Korpi vakuutti.

Salam Aleikum illan väkevin nelivuotias

Derbyn Kesäsuosikissa Ari Moilasen ohjastama Salam Aleikum kohtasi kovemman vastuksen kuin urallaan koskaan ennen, mutta Martti Patrikan valmentama ori jatkoi kultakannassa. Ykköstila oli nelivuotiaalle jo viides perättäinen.

Hannu Torvisen ohjastama American Zakke nousi hopealle ennen Deep Blue Fontia ja Santtu Raitalaa.

Taukohevonen ohitti riitapukarit

Viimeksi maaliskuussa kilpaillut Luck's Equ rokotti lopussa ja peittosi suosikkivaljakot.

Kari Rosimon ohjastama Picardie ja Tapio Perttusen kuskaama Moonstone ottivat jo avauslenkillä useamman kerran yhteen. Etenkin Picardie oli aaltoileva matkavauhti huomioiden oikeinkin sitkeä, muttei sekään voinut mitään Luck's Equn rynnistäessä lopussa ohi voittoon.

Tammatähti-lähdössä Tapio Perttusen suojatti Suven Sametti sai vetää keulassa rauhassa ja piti varmasti pintansa.

Toto65-kohteissa voittoihin ravasivat myös Magazine Match ja Leemark's Ghost. Täysosumalla voitti 135,84 euroa, viidellä oikein sai 5,90 e.