Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Jaakolasta JuniorPelicansin uusi valmennusvastaava – "Haluan päästä osaltani kehittämään päijäthämäläistä jääkiekkoa"

Jussi Jaakola aloittaa JuniorPelicansin uutena valmennusvastaavana elokuun alussa. Päijäthämäläisseura tiedotti Jaakolan pestistä keskiviikkona.

Jaakolan, 38, toimenkuvaan kuuluu ensisijaisesti seuran U13–14-junioreiden valmennuslinjan kehittäminen ja toteuttaminen. Lisäksi hän osallistuu koko seuran urheilutoiminnan suunnitteluun ja vastaa osaltaan sen eri toimintojen toteutuksista.

Koulutukseltaan Jaakola on liikuntaneuvoja ja liikunnanohjaaja (AMK). Hänellä on 15 vuoden kokemus erilaisista liikunta- ja urheilualan tehtävistä. Viimeiset 10 vuotta hän on toiminut valmentajana ja valmennuspäällikkönä eri jääkiekkoseuroissa.

– Odotan innolla, että pääsen aloittamaan uudessa tehtävässä. Olen saanut todella hyvän kuvan seuran toiminnasta ja haluan päästä osaltani kehittämään päijäthämäläistä jääkiekkoa, Jaakola kommentoi JuniorPelicansin tiedotteessa.

JuniorPelicansin nykyinen taitovalmentaja Jaakko Räty siirtyy tiedotteen mukaan uusien haasteiden pariin.

– Hienoa, että saimme osaavan ammattilaisen jatkamaan Rädyn tekemää erinomaista työtä. Jaakolan koulutus, kokemus ja osaaminen muodostavat kokonaisuuden, joka antaa erinomaiset lähtökohdat tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen sekä seuran toimintojen kehittämiseen, kertoo seuran valmennuspäällikkö Olli Mikkola.

Pelicansin naiset lähtevät äijävedolla uuteen kauteen – pelaajia haetaan parhaillaan

"Itselleni tuli shokkina ja ihan puskista" – Pelicansin Topias Vilénille NHL-sopimus New Jersey Devilsiin