Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Jai Hindley juhli Giron voittoa, Jaakko Hännisellä ei jäänyt "jälkipolville paljoa kerrottavaa"

Australialainen Jai Hindley piti kokonaiskilpailun ykköspaikkansa maantiepyöräilyn Italian ympäriajon eli Giron päättäneessä aika-ajossa. Bora-Hansgrohe-tallin Hindley kukisti kokonaisajoissa toiseksi tulleen Ecuadorin Richard Carapazin 1.18 minuutilla.

Carapaz oli Veronassa ajetussa 17,4 kilometrin aika-ajossa Hindleytä seitsemän sekuntia nopeampi. Aika-ajon ykkönen oli italialainen Matteo Sobrero. Giron herruus on Hindleyn uran suurin ympäriajovoitto.

Jaakko Hänninen oli aika-ajossa sijalla 130 ja kokonaiskilpailussa 90:s. Hänninen pysähtyi aika-ajossa kerran selvittämään ketjuongelmia. Hänninen ajoi toista kertaa urallaan Giron maaliin.

– Eipä tästä jälkipolville jäänyt paljoa kerrottavaa. Kun valmistautuminen ei mennyt suunnitellusti, ensimmäinen viikko meni sen vuoksi niin kuin voi olettaakin.

– Olin ehkä liian hätäinen irtiottoihin pyrkimisessä. Pienellä maltilla ja hyvällä tuurilla tulos olisi voinut olla parempikin, Hänninen sanoi suomalaisseura TWD-Länkenin tiedotteessa.