Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Liverpool ja Real Madrid viihdyttivät avausjakson maaleitta – Mestarien liigan loppuottelu alkoi yli puoli tuntia myöhässä "turvallisuussyiden takia"

Liverpoolin ja Real Madridin välinen jalkapallon miesten Mestarien liigan loppuottelu on avausjakson jälkeen 0–0-tilanteessa.

Liverpool hallitsi peliä Pariisissa, mutta Mohamed Salah, Thiago ja Sadio Mane eivät onnistuneet käyttämään paikkojaan. Lähimpänä maalintekoa oli Mane, jonka kuti osui tolppaan ja oli kimmota tolpasta maalivahti Thibaut Courtoisin kautta maaliin.

Pari minuuttia ennen taukoa Realin kärkimies Karim Benzema hukkasi huippupaikan, mutta laukoi jatkotilanteesta pallon verkkoon. Täysosuma hylättiin paitsiona.

Ottelu pääsi alkamaan yli puoli tuntia myöhässä turvallisuussyiden takia. Stadionin ulkopuolella oli ruuhkia ja järjestyshäiriöitä. Alun perin ottelun piti käynnistyä kello 22 Suomen aikaa.

Uutistoimisto AFP:n mukaan viivästyminen johtui katsojista, jotka olivat saapuneet paikalle myöhässä. Yleisöä oli kiivennyt aitojen yli stadionin alueelle. Poliisi käytti kyynelkaasua väkijoukkojen hallintaan.

Stadionille mahtuu 80 000 katsojaa, mutta kaupunkiin epäillään saapuneen 30 000–40 000 Liverpoolin kannattajaa, joilla ei ole pääsylippua.