Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Tuija Hyyrynen jättää Juventuksen: "Kohti uusia haasteita"

Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen puolustaja Tuija Hyyrynen on edustanut italialaisseura Juventusta seuran naisten joukkueen perustamisesta lähtien eli vuodesta 2017, mutta tulevalla kaudella Hyyrystä ei torinolaisseuran paidassa nähdä.

Hyyrynen, 34, edustaa Juventusta viimeisen kerran sunnuntaina, kun viidennen peräkkäisen Italian mestaruuden tällä kaudella voittanut Juve päättää kautensa cup-finaaliin AS Romaa vastaan.

– Sinusta tuli seuran tukipylväs, luotettava ja varma oikea pakki tai tarvittaessa topparikin. Olet aina antanut kaikkesi Juvelle. Nimesi, joka vaikutti niin monimutkaiselta meille kun tulit, kuuluu Juventuksen naisten historiaan. Kiitos, Tuija, seura kirjoitti sivustollaan perjantaina.

Hyyrynen tähtää seuraavaksi kesän EM-lopputurnaukseen Helmarien riveissä. Sen jälkeen edessä ovat uudet haasteet.

– Otitte minut omaksenne heti alusta alkaen, ja yhdessä olemme kasvaneet ja tulleet vahvaksi. On ollut kunnia ja etuoikeus kantaa mustavalkoista paitaa ja olla osa tätä perhettä, Hyyrynen kirjoitti seuran Twitter-tilillä.

– Yhdeksän titteliä, mukaan lukien viisi mestaruutta. Ja nyt meillä on vielä mahdollisuus yhteen yhteiseen titteliin, sitten on minun aikani suunnata kohti uusia haasteita. Kiitos kaikille Juventuksessa, pitäkää huolta toisistanne ja sanotaanko, että nämä eivät ole jäähyväiset vaan "nähdään taas".