Ukrainan ja Australian korkeushyppääjätähdet saapuvat Paavo Nurmen kisoihin

Sodan jaloissa olevan Ukrainan korkeushyppääjätähdet Julija Levtshenko ja Iryna Herashtshenko osallistuvat Turussa kesäkuussa järjestettäviin yleisurheilun Paavo Nurmen kisoihin. Suomen Urheiluliitto kertoi asiasta verkkosivuillaan.

Suomen Ella Junnila saa naisten korkeuskisassa kilpakumppaneikseen myös muun muassa Australian Nicola McDermottin ja Eleanor Pattersonin. McDermott oli viime vuonna Tokion olympialaisissa toinen, Herashtshenko neljäs, Patterson viides ja Levtshenko kahdeksas.

Myös Wilma Murto saa naisten seiväskisaan ukrainalaishaastajia, kun Maryna Kylypko ja Jana Hladijtshuk saapuvat Turkuun. Murto ja Kylypko jakoivat Tokiossa seiväsfinaalin viidettä sijaa.

Paavo Nurmi Gamesin kisajärjestäjät kiinnittivät miesten keihäskilpailun kovaan kattaukseen vielä Saksan Andreas Hofmannin, joka on heittänyt tällä kaudella 86,52. Keihäskisaa tähdittävät muun muassa olympiavoittaja Neeraj Chopra, Johannes Vetter sekä Anderson Peters, joka puhkaisi viime viikolla Timanttiliigassa 93 metrin rajan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut