Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Katie Taylor kukisti Amanda Serranon pistein historiallisessa naisten MM-ottelussa

Irlannin Katie Taylor säilytti naisten ammattinyrkkeilyn kevytsarjan maailmanmestaruuden pistevoitolla Puerto Ricon Amanda Serranosta. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun naisten kamppailu oli New Yorkin Madison Square Gardenissa järjestetyn nyrkkeilyillan pääottelu ja pelissä olivat WBC-, WBA-, IBF- ja WBO-liittojen mestaruudet.

Halli oli loppuunmyyty, ja tasainen ottelu yleisön mieleen. Kymmenennessä ja viimeisessä erässä kummankin ottelijan kasvot olivat veriset, ja kovia iskuja vaihdettiin ottelun loppuun asti.

– Tämä oli helvetinmoinen show. Naiset pystyvät myymään lippuja. Naiset pystyvät ottelemaan. Me pistimme pystyyn show'n, Serrano sanoi ottelun jälkeen.

Arvostelutuomareista Benoit Roussel katsoi Serranon paremmaksi pistein 96–94, mutta Guido Cavalleri näki Taylorin voittaneen 96–93 ja Glenn Feldmanin pisteet menivät Taylorille 97–93.

Taylor on voittanut kaikki 21 ammattilaisotteluaan. Hänen ottelulistassaan on myös voitto Eva Wahlströmistä joulukuulta 2018 Madison Square Gardenista.

Serrano horjutti Tayloria viidennessä erässä, mutta Taylor nousi taas niskan päälle ottelun loppuvaiheissa.

– Minun piti antaa kaikkeni. Tiesin, että jossain vaiheessa joutuisin koville. Hän on ilmiömäinen ottelija ja mahtava, mahtava ihminen, Taylor sanoi.

Serranolle tappio oli toinen 42 ottelun mittaisella ammattilaisuralla. Edellisen kerran hän hävisi huhtikuussa 2012, jolloin Ruotsin Frida Wallberg voitti hänet.