Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Önas Prince ravasi Örebron mailin voittoon

Elitloppet-näyttöjä annettiin Örebron mailin ryhmässä lauantaina. Per Nordströmin Önas Prince voitti ajalla 10,0a/1 609 m ja sai kutsun Elitloppetiin. Timo Nurmoksen Brother Bill oli kakkonen.

Önas Prince paineli keulaan lähtökiihdytyksessä ohi sisäradan Chapuyn. Kierros mentiin reippaasti 10,5-vauhdilla. Önas Prince teki irtioton maalisuoran alussa. Jorma Kontion ajama Brother Bill lähti takaa terävään kiriin ja pääsi lähelle. Se sai saman ajan 10,0a voittajan kanssa.

– Saimme kutsun Paralympiatravetin finaaliin, mutta jos saamme kutsun Elitloppetiin, kiitämme Paralympiakutsusta ja sanomme sille ei-kiitos. Jorman hevonen tuli maalisuoralla kovaa, mutta Önas alkoi heti vastata, kun se tuli lähemmäksi, Nordström sanoi.

Hetki lähdön maaliintulon jälkeen Solvallan urheilujohtaja Anders Malmrot kutsui Önas Princen Elitloppetiin. Se on nyt kilpailun kahdeksas kutsuttu hevonen. Elitloppet juostaan toukokuun viimeisenä sunnuntaina.

Lauantain suurin palkinto 400 000 kruunua maksettiin Orebro Int’l -lähdössä. Moni Viking rymisteli johtoon maalisuoran alussa. Erik Adielsson löysi Falcon Eyen kanssa kiritilaa johtavan takaa. Tulinen spurtti Moni Vikingin sisäpuolelta lennätti Thor Borgin valmentaman Falcon Eyen niukasti ykköseksi. Moni Viking näytti hyvää kuntoa ja oli kakkonen.