Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Jatkoon edennyt Ruusuvuori kohtaa komean voiton ottaneen tanskalaisnuorukaisen

Emil Ruusuvuori eteni Münchenin ATP-tennisturnauksen toiselle kierrokselle voittamalla Yhdysvaltain Maxime Cressyn 6–3, 6–3. Ruusuvuori on miesten kaksinpelin maailmanlistalla sijalla 63 ja Cressy kaksi pykälää alempana.

– Tänään oli hyvä matsi kaikin puolin. Toisen erän alussa oli tärkeä syöttövuoro, jossa hänellä oli pari breikkipalloa. Sain pidettyä ne, ja sen jälkeen oli hyvää tekemistä, Ruusuvuori sanoi.

Ruusuvuori kohtaa seuraavaksi Tanskan Holger Runen, joka järjesti toisella kierroksella yllätyksen voittamalla maailmanlistan kolmosen Alexander Zverevin. Rune, 18, kaatoi turnauksessa ykköseksi sijoitetun saksalaistähden 6–3, 6–2.

– Näin sen matsin osittain, oli vakuuttavaa tekemistä. Hän (Rune) on tosi hyvä pelaaja etenkin tällaisissa hitaammissa olosuhteissa massalla. Emme ole ennen kohdanneet, mutta siisti matsi on tulossa, Heliövaara ennakoi.

Harri Heliövaara eteni brittiparinsa Lloyd Glasspoolin kanssa miesten nelinpelin toiselle kierrokselle voittamalla Romanian Victor Vlad Cornean ja Kreikan Petros Tsitsipasin 6–4, 6–1. Heliövaara ja Glasspool kohtaavat seuraavalla kierroksella Australian John Peersin ja Slovakian Filip Polasekin.