Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Boston lähetti Brooklynin ja Kevin Durantin kesälomille – Jayson Tatumin tähdittämä Celtics sai revanssin viimevuotisesta tappiosta

Boston Celtics on edennyt koripallon NBA:n pudotuspeleissä ensimmäisenä joukkueena toiselle kierrokselle.

Boston kukisti vieraskentällä Brooklyn Netsin lukemin 116–112 ja voitti ottelusarjan suoraan voitoin 4–0.

Brooklynin kokenut supertähti Kevin Durant oli hirmuvireessä ja teki peräti 39 pistettä, mutta ei pystynyt enää venyttämään ottelusarjaa. Joukkueen toinen tähtipelaaja Kyrie Irving kirjautti 20 pistettä. Celticsin tehomies Jayson Tatum upotti 29 pistettä.

Ottelu Brooklynin kotiparketilla oli tasainen, mutta Bostonilla oli lähes koko ajan pieni johto. Kolmannen neljänneksen lopulla vieraiden johto kävi parhaimmillaan 15 pisteessä, mutta päätösneljänneksellä Brooklyn kiri ja tuli loppuminuuteilla parhaimmillaan kahden pisteen päähän. Celtics piti kuitenkin pintansa.

– Tulos oli 4–0, mutta jokainen ottelu aaltoili edestakaisin ja oli vaikea. Me vain uskoimme itseemme. Otimme yhden ottelun kerrallaan emmekä menneet asioiden edelle, Tatum totesi AFP:n mukaan.

Vuosi sitten Brooklyn pudotti Bostonin ensimmäisellä pudotuspelikierroksella voitoin 4–1. Tällä kertaa Boston lähti sarjaan ennakkosuosikkina, sillä se oli runkosarjassa itälohkon kakkonen ja Brooklyn seitsemäs.

Myös Philadelphia 76ersillä oli mahdollisuus katkaista pudotuspelisarjansa, mutta se taipui kotonaan 88–103-tappioon Toronto Raptorsille. Philadelphia johtaa sarjaa voitoin 3–2.