Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Night Brodde ravasi Paralympiatravetin finaaliin

Conrad Lugauerin Night Brodde viiletti kolmannen Paralympiatravetin karsinnan ykköseksi Halmstadissa lauantaina. Se pääsee finaalissa tavoittelemaan 1,5 miljoonan kruunun ykköspalkintoa.

Lugauer ajoi heti alussa johtopaikalle. Night Brodde veti avauskierroksen 12,9-vauhtia ja meni varmasti 150 000 kruunun voittoon ajalla 11,8a/2 140 m. Holy Water kiri kakkoseksi ohi Tanskan ylpeyden Extremen, joka taivalsi johtavan rinnalla. Extreme on saanut jo kutsun Paralympiatravetin finaaliin ja Elitloppetiin.

– Olen tosi iloinen tästä voitosta, ja siksi myös tuuletin ykköstä. On todella vaikeaa voittaa näitä karsintalähtöjä ja päästä finaaliin. Night Brodde teki juuri sen, minkä odotin, ja hevonen tuntui tosi hienolta, Lugauer iloitsi.

– Extreme oli jo saanut kutsun Paralympiatravetiin. Oli mukava asia, että tuli toinen voittaja. Night Brodde vaikutti parhaalta karsintavoittajalta. Uusista hevosista Who's Who on myös saanut kutsun finaaliin. Tänä vuonna on erityisen vaikeaa saada hevosia Ranskasta, Åbyn radan urheilujohtaja Jon Walter Pedersen kertoi.

Paralympiatravetin finaali juostaan Göteborgissa Åbyn radalla lauantaina 7. toukokuuta.