Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

An-Dorra ja Magical Princess jättivät muut varjoonsa Tammaderbyn karsinnoissa

Arvid Åvallin Tammaderbyn karsintalähdöt kisattiin keskiviikkona Vermossa. Supertammat An-Dorra ja Magical Princess suuntaavat finaaliin murskavoitot lautasillaan.

Ensimmäisessä kahdesta karsintalähdöstä Antti Teivaisen ohjastama An-Dorra lopetti viimeiset 500 metriä 1.10,0-vauhdilla ja jätti kilpasiskonsa kymmenien metrien päähän kahinoimaan kakkossijasta.

An-Dorran valmentaja-omistaja-kasvattaja Reino Palomäki odottaa finaalia vesi kielellä.

– Magical Princessillä on vain 80 000 euroa vähemmän rahaa kuin meillä ja se on huippuhevonen. Pekka (Korpi) on huippumies, joten kiva on kilpailla sitä vastaan.

Magical Princess teki toisessa karsintakoitoksessa saman kuin An-Dorra; pakeni keulasta murskavoittoon. Pekka Korpi lähtee finaaliin tuiki tutun kilpakumppaninsa hyvyys mielessä.

– An-Dorra on kova vastus, sille on helppo hävitäkin, mutta koitetaan laittaa hanttiin, Korpi kommentoi.

Arvid Åvallin Tammaderby-finaali ravataan Vermossa 30. päivä huhtikuuta 24 000 euron ykköspalkinnolla. Magical Princess lähtee finaalissa matkaan sisäradalta, An-Dorra sen vierestä kakkosradalta.

Vauhtis kiihtyy

Seppo Suurosen valmentama 6-vuotias Vauhtis petraa ja petraa otteitaan startti startilta. Vermon Sisusarjassa Henri Bollströmin ohjastama ori hallitsi lähdön tapahtumia keulapaikalta vakuuttavasti.

Vauhtis on voittanut tällä kaudella kolmesti, mutta viime kaudella ori oli pitkään radoilta pois ongelmien takia.

– Tupamäen Antero antoi ohjeet joiden mukaan toimia. Niin tehtiin, ja hevonen tuli kuntoon. Se on päässyt kasvukivuistaan, ja nyt näyttää hyvälle, valmentaja Seppo Suuronen valotti.

Teräsmiesliigassa Ari Moilasen ohjastama Nette's Ensio piti kuin pitikin täpärästi keulavoittoon. Lyhyen matkan kilpailun paras oli Tommi Kylliäisen suojatti Gambino.

Veetulin ja Kurri Jari Bokon voitot täydensivät oikean Toto65-rivin. Täysosumalla voitti 386,78 euroa, viidellä oikein sai 8,36 e.