Linnea Ceder avasi nuorten MM-taitoluistelun lyhytohjelman 13. sijalla

Linnea Ceder jatkaa urakkaansa taitoluistelun nuorten MM-kisoissa Tallinnassa sijalta 13 lyhytohjelman jälkeen. Cederin sai lauantain suorituksesta pisteet 56,34.

Ceder, 19, edusti Suomea nuorten MM-kisoissa myös kolme vuotta sitten, mutta kahdella viime kaudella hän kilpaili vain naisten sarjassa.

Lyhytohjelmasta hänelle jäi kaksijakoiset tunnelmat.

– Oli todella kiva päästä jäälle ja luistelemaan, mutta mukana oli myös jännitystä ja itseluottamuksen puutetta. Ehkä sen takia en saanut suoritukseeni ihan sellaista rentoutta, jota tavoittelin, Ceder sanoi.

Ceder joutui tekemään ohjelmaansa helpotuksia. Hänen oli tarkoitus hypätä kolmoislutzin ja kolmoistulpin yhdistelmä, mutta hän joutui tyytymään tulpissa kahteen kierroksen lutzin heikon alastulon takia.

Myös piruetteihin osui virheitä.

– Se on ehdottomasti korjattava vapaaohjelmassa. Turha antaa pisteitä pirueteista pois näin turhaan. Vapaaohjelmassa aion luistella aivan täysillä.

Yhdysvaltain 15-vuotias Isabeau Levito lähtee selvässä johdossa sunnuntain vapaaohjelmaan. Hän kuittasi lyhytohjelmasta pisteet 72,50.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut