Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Hallitseva mestari Vilpas eteni Korisliigan välieriin

Miesten Korisliigan mestaruutta puolustava Salon Vilpas voitti puolivälieräsarjan neljännessä ottelussa Tampereella Pyrinnön 88–80 ja eteni välieriin voitoin 3–1.

Vilpas kohtaa lauantaina alkavissa välierissä Kouvot–Kataja-puolivälierien voittajan. Tuossa ottelusarjassa voitot ovat 2–2 ennen keskiviikon ratkaisupeliä.

Myös Kauhajoen Karhu Basket ja Helsinki Seagulls ovat varmistaneet paikkansa välieriin.

Tasainen ottelu alkoi kallistua Tampereella Vilppaalle kolmannella jaksolla, kun se nousi 10–0-nykäisyllä 12 pisteen johtoon. Neljännellä jaksolla Pyrintö ei enää tavoittanut salolaisten kymmenen pisteen vaiheilla pysynyttä johtoa.

– Isoja eroja ei tullut, mutta olimme nyt lähempänä koria Jeremiah Woodin ansiosta paljon parempia kuin edellispelissä. Onnistuimme myös tietyissä puolustustilanteissa niin kuin olimme suunnitelleet, summasi Vilppaan valmentaja Sami Toiviainen.

Vilppaasta Wood paransi huimasti edellispelistä 19 pisteellään. Marcus Lovett säesti 16 pisteellä. Pyrinnöstä Ike Smith teki 21 ja David Gonzalvez 17 pistettä.