Forstén nousi 22. sijalle esteratsastuksen maailmancupin finaalissa

Noora Forstén nousi 22. sijalle esteratsastuksen maailmancupin finaalin päätöspäivänä Saksassa. Leipzigissa kolmepäiväisen kisarupeaman voittoon ratsasti sveitsiläinen Martin Fuchs.

Forsténille ja hänen hevoselleen Con Cayalle finaalikokemus oli uran ensimmäinen. Sunnuntaina ratsukko karsiutui kuitenkin 160 sentin esteillä toiselta kierrokselta.

Forsténin valmistautuminen finaaliin sujui kahden tähden kilpailuissa, koska kevään maailmancupit peruttiin koronan takia. Suomalaisratsukon edellinen maailmancupin osakilpailu oli viime vuoden puolella Lontoossa.

– Näistä lähtökohdista pitää olla tyytyväinen. Samalla urheilijana jää nälkää ja myös tieto siitä, ettei huippu niin kaukana ole, Forstén sanoi Ratsastajainliiton tiedotteessa.

Edellinen suomalaisratsastaja maailmancupin finaalissa oli Noora Forsténin puoliso Mikael Forstén, joka osallistui kahteen finaaliin vuosina 2008 ja 2009.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut