Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Karhu Basket eteni Korisliigan välieriin

Kauhajoen Karhu Basket eteni miesten Korisliigassa ensimmäisenä joukkueena välieriin, kun se voitti kotipelissään Lahti Basketballin reilusti 101–66.

Ylemmän jatkosarjan voittajana pudotuspeleihin päässyt Karhu Basket vei puolivälieräsarjan lahtelaisia vastaan suoraan 3–0-voitoin.

Alemman jatkosarjan kautta pudotuspeleihin selvinnyt Lahti Basketball joutui kärkijoukkuetta vastaan jo etukäteen altavastaajaksi, kun se pelasi kotimaisin voimin ilman amerikkalaisvahvistuksiaan.

Karhu Basket hallitsi peliä alusta asti ja pääsi puoliajalle 23 pisteen johdossa. Toinen puolisko palloteltiin hieman tasaisemmin.

– Meillä oli nyt parempi ilme kuin edellispelissä. Olimme aktiivisempia, ja peli oli sen näköistä kuin se meillä pitää ollakin, totesi Karhu Basketin valmentaja Janne Koskimies.

Rene Rougeau heitti voittajille 20 pistettä ja Simeon Carter 19. Vieraiden tehosta vastasivat Arttu Saarijärvi 23:lla ja Erik Sajantila 21 pisteellä.