Hakan Erwin ja maalitolpat isossa roolissa Ilveksen kaadossa

Kotijoukkue Hakan uusi skottihyökkääjä Lee Erwin teki maalin tolpan kautta ja lisäksi laukoi kaksi kertaa tolppaan, kun joukkue kukisti lauantaina paikalliskilpailija Ilveksen 2–1 miesten jalkapalloliigassa.

Eli oikea hattutemppukin oli hyvin lähellä. Ensimmäisen kerran 28-vuotias skotti laukoi tolppaan 33. minuutilla, paluupallon pani sisään toinen uusi hyökkääjä eli kreikkalainen Stavros Zarokostas.

– Tärkeintä oli saada voitto avausottelusta. En välitä hattutempuista. Tolppia tosiaan tuli muutama, Erwin iloitsi.

Toinen tolppa oli laukaus noin 16 metristä. Pallo meni maaliin oikean tolpan kautta, eikä Rasmus Leislahdella ollut juuri mahdollisuuksia.

– Maali oli tärkeä, yhtä tärkeää oli Stavrosin onnistuminen. Kausi alkoi hyvin, Erwin hehkutti.

Kolmas tolppa tuli läpiajosta, kun Rasmus Leislahti torjui Erwinin laukauksen tolppaan. Ottelu oli Erwinille viides Haka-paidassa.

– Ei ollut helppoa tulla Skotlannista hallipeleihin. Uskoin, että Lee syttyy, kun tosipelit alkavat. Maali tuli, ja muutenkin peli oli paras häneltä, sanoi Hakan päävalmentaja Teemu Tainio.

Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio löysi syyn tappioon.

– Hakan pelissä näkyi päättäväisyys. Eroa oli myös kamppailupelissä, Kallio sanoi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut