Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Toimitusjohtaja Karjalainen jättää Lentopalloliiton kesällä ja palaa Kuortaneelle

Olli-Pekka Karjalaisen työura Lentopalloliiton toimitusjohtajana jäi alle kahden vuoden mittaiseksi. Lentopalloliitto kertoi perjantaina tiedotteessaan, että Karjalainen jättää toimitusjohtajan tehtävät kesäkuun lopussa.

Moukarinheiton Euroopan mestari Karjalainen nimettiin Lentopalloliiton johtoon syyskuussa 2020. Hän siirtyi tehtävään Kuortaneen urheiluopiston valmennuskeskuksen erityisasiantuntijan tehtävästä ja palaa nyt Kuortaneelle, Urheiluopistosäätiön kehitysjohtajaksi.

– Pidän kunnia-asiana, että en jätä Lentopalloliittoa millään muotoa pulaan. Erityisesti strategiaprosessin loppuun saattaminen on suomalaisen lentopallon tulevaisuuden kannalta äärimmäisen tärkeä hanke, ja olen hyvin sitoutunut viemään tämän maaliin yhdessä henkilöstön ja hallituksen kanssa, Karjalainen sanoi tiedotteessa.

Karjalaisen toimitusjohtajuuden aikana koronaviruspandemia koetteli sisäpalloilua. Suomi isännöi kuitenkin viime syksynä miesten EM-kisojen alkulohkoa Tampereella.