Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tenniskenttien tuittupää Kyrgios sai jälleen sakkoja – solvasi tuomaria Miamissa

Tenniskenttien äkäpussi, australialaispelaaja Nick Kyrgios sai ATP-järjestöltä yhteensä 35 000 dollarin sakon Miamin ATP-turnauksessa nähdystä raivokohtauksestaan, joka kohdistui brasilialaistuomari Carlos Bernardesiin. Kyrgios, 26, taipui tiistaina pelatussa neljännesvälierässä Italian Jannik Sinnerille ja kutsui ottelun aikana Bernardesin tuomaritoimintaa "kammottavaksi" ja "nolostuttavaksi".

ATP antoi Kyrgiosille 10 000 dollarin sakon epäurheilijamaisesta käytöksestä, 20 000 dollarin sakon sanallisesta solvauksesta ja 5 000 dollarin sakon törkeästä kielenkäytöstä.

– ATP ei tee hänelle (Bernardesille) mitään. Hän vain ilmaantuu seuraavaan tapahtumaan ja kaikki vain unohtavat, miten huono tuomari hän tänään olikaan, Kyrgios sanoi ottelun jälkeen.

Kyrgios sai jo aiemmin maaliskuussa pelatussa Indian Wellsin turnauksessa 25 000 dollarin sakon mailansa hakkaamisesta ja epäasiallisesta kielenkäytöstä.