Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

LP Viesti tasoitti välierävoitot Kangasalla – "Pelissä oli nyt enemmän tunnetta"

Salon LP Viesti kukisti torstaina kotijoukkue LP Kangasalan 3–1 lentopallon naisten Mestaruusliigan välierässä. Näin Tomi Lemminkäisen valmentama liigan puolustava mestari tasoitti välierien voitot 1–1:een.

LP Viesti sai kovat tehot etenkin keskipelaajilta. Anna Czakan teki peräti ottelun korkeimman pistemäärän 23 ja tehosaldo oli +18. Hän iski 20 passista 16 pistettä ja otti seitsemän torjuntapistettä. Kaisa Nyman teki 11 pistettä saldon ollessa +11.

– Pelissä oli nyt enemmän tunnetta. Ja jos vertaa tiistain peliin, niin lähes kaikki pelaajat nostivat tasoaan siihen verrattuna. Ratkaisijoiden rintama oli laajempi kuin Salossa, Lemminkäinen sanoi.

LP Kangasalan tehokkain oli Ronja Heikkiniemi 20 pisteellä. Roosa Laakkonen teki 16 pistettä.

LP Kangasala ei pystynyt ottamaan erävoittoa kolmesta kolmannen erän eräpallosta, ja neljännessä erässä se menetti 15–9-johdon.

– Kaksi viimeistä erää oli viihdyttävää lentopalloa. Muutamassa rotaatiossa hyökkäys jäi ahtaaksi. Keskeltä pitää saada enemmän tehoja lauantaina, mutta toisaalta tyylipisteitä ei enää jaeta, sanoi LP Kangasalan valmentaja Arttu Keränen.

Kuusamo nousi takamatkalta

Runkosarjan voittanut Kuusamo kukisti torstaina toisen kerran Hämeenlinnan Lentopallokerhon 3–1 välierissä ja johtaa nyt voitoin 2–0.

Adeja Lambert teki Kuusamolle peräti 28 pistettä. Julie Langweiler teki 20 ja neljännen erän sankari Molly Lohman 15 pistettä.

Hämeenlinna voitti avauserän, mutta hävisi kaksi seuraavaa. Neljättä erää se johti 18–9 ja 19–11, mutta hävisi lopulta erän yhdeksän pisteen johtoasemasta huolimatta ja näin koko ottelun.

Yasmine Madsen oli vieraiden tehokkain 17 pisteellä.