Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Deangelo nappasi kymppitonnin ja pääsylipun Finlandia-ajoon

Vermon keskiviikkoillan päälähdössä Helsinki-ajossa jaettiin 10 000 euroa ja tiketti vappuna ajettavaan suurkilpailuun Finlandia-ajoon. Aripekka Pakkasen valmentama Deangelo korjasi potin.

Olli Koivusen ohjastaman Deangelon tehtävä takajoukoissa vaikutti voiton suhteen todella tukalalta, kun kärjessä ravanneet kovanaamat pääsivät juoksupaikoista ja matkavauhdista nopeasti yhteisymmärrykseen. Deangelo esitti kuitenkin selvästi kovimman loppukirin, joka kantoi 8-vuotiaan ruunan lopulta helppoon voittoon.

– Aivan mahtava viimeinen riuhtaisu oli hevoselta! Sen mitä olen ajanut tätä, olen ymmärtänyt, että se tulee viimeisen suoran niin lujaa, ettei muilla ole yhtään varaa väsyä. Muilla alkoi lopussa jalka painaa, ja tämä sai vasta vauhdin päälle silloin, Olli Koivunen kertoi voittajasta.

Van Kronos häikäisi

Prix Monté Finland -katsastuksessa Pia-Maria Moilasen ratsastama Van Kronos vakuutti suuresti. Hannu Korven valmentama ruuna juuttui kovavauhtisessa kisassa haastavalle juoksupaikalle toiselle radalle ilman vetoapua, mutta 8-vuotias ruuna voitti siitä välittämättä selvällä erolla.

Santtu Raitalan ohjastama viime syksyn Derbyfinalisti Yolo Savoy esitti takajoukoista lennokkaan loppukirin, jonka turvin Jarno Kauhasen valmennettava ehti upealla suorituksellaan täpärään ykköstilaan. Ohjastajaliigan kärkinimi Santtu Raitala ajoi 65-voitot myös Bridge Commanderilla ja Bosse Nicellä.

Tammatähti-lähdössä Esa Holopaisen ohjastama Ciiran Tähti palasi kultakantaan keulajuoksulla.

Toto65-pelin täysosumalla voitti 39,69 euroa, viidellä oikein sai 2,08 e.

Vermon ravi-illan alussa suoritettiin merkittävä muistaminen, kun vuodesta 1994 asti ravituomarina toiminut Jarmo Nirhamo palkittiin Suomen Hippoksen kultaisella ansiomerkillä. Merkki voidaan myöntää henkilölle, joka on ansioitunut hevosen kasvattajana, omistajana tai ohjastajana tai on toiminut vähintään 20 vuoden ajan erittäin asioituneesti Suomen raviurheilun hyväksi.