Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Lauri Markkasen Cavaliers kärsi jälleen vastoinkäymisen – loukkaantunutta Jarrett Allenia tuuraava Evan Mobley talutettiin kentältä voittopelin toisella neljänneksellä

Lauri Markkasen NBA-seura Cleveland Cavaliers joutui maanantaina yhä tukalampaan tilanteeseen voitosta huolimatta. Cavaliers voitti kotiottelussa Orlandon Magicin 107–101, mutta loistavaa tulokaskautta pelaava Evan Mobley loukkaantui pelin toisella neljänneksellä.

Viime viikkoina Mobley on tuurannut sormimurtumasta toipuvaa Jarrett Allenia. Loukkaantumisen jälkeen sentterin paikalle komennettiin kokenut Kevin Love. Samalla Markkanen siirtyi pelaamaan viitospaikkaa.

Cavaliers venyi voittoon takamies Darius Garlandin (25 pistettä), Markkasen (20) ja Loven (19) johdolla. Markkanen oli ottelun toiseksi tehokkain heittäjä, vaikka hänkin joutui viideksi minuutiksi hoivattavaksi satutettuaan pelissä polveaan.

– Mobleyn loukkaantuminen oli meille henkisesti melkoinen isku. Se tuntuu koko joukkueessa, kun tuon tasoinen pelaaja eli vuoden tulokkaan palkintoa tavoitteleva peluri putoaa kokoonpanosta, Garland tunnusti cleveland.com -uutissivustolla.

Tasainen kisa Chicagon ja Toronton kanssa

Mobley loukkaantui, kun hän torjui Franz Wagnerin ajoa korille. Mobley astui Wagnerin jalalle ja poistui ilmeisen nilkkavamman seurauksena kentältä.

– Vaikea sanoa, miten pahasti siinä kävi. Evan on niin hiljainen kaveri. Meistä muista ja koko kotihallista se kyllä vei hetkeksi puhdin, Kevin Love totesi.

Cavaliers kamppailee Chicagon ja Toronton kanssa itälohkon kahdesta viimeisestä suorasta paikasta lohkon puolivälieriin. Chicago kärsi maanantaina vierastappion New York Knicksille. Toronto voitti kotonaan Bostonin.

Chicago on lohkossa viidentenä, Toronto kuudentena ja Cleveland seitsemäntenä. Chicagolla ja Torontolla on 43 voittoa ja 32 tappiota. Clevelandin voittosuhde on 42–33.

Ykkössentteri Jarrett Allenin käsi oli vielä viikonloppuna lastassa, mutta hän on jo osallistunut joihinkin joukkueen yhteisharjoituksiin.