Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Kärppien unelma kuudennesta sijasta varmistui vasta voiton jälkeen – oululaiset kohtaavat puolivälierässä Ilveksen

Kärppien hento toive suorasta puolivälieräpaikasta miesten jääkiekkoliigassa toteutui tiistaina dramaattisten vaiheiden jälkeen. Kärpät taisteli 4–3-kotivoiton KooKoosta, vaikka kouvolalaiset kavensivat vielä lopussa ja kehittelivät kovan paineen pelatessaan ilman maalivahtia.

Pelin jälkeen Kärpät ja oululaiskatsojat jännittivät tulosta Lahdesta. Pelicans iski voittomaalin HPK:ta vastaan pelatessaan ilman maalivahtia, joten Kärpät nousi taulukon kuudenneksi ohi HPK:n.

– Pelin jälkeen tulimme koppiin, niin siinä selvisi, että Pelicans voitti. Emme tienneet tilanteita kesken pelin, mutta tiesimme, että jos meidän lisäksemme Pelicans ja Jukurit voittavat, niin nousemme kuudenneksi, paluupelissään kaksi maalia paukuttanut Kärppien Saku Mäenalanen kertoi.

Kärpät kohtaa puolivälierissä Ilveksen.

– Mukava lähteä pelaamaan Ilvestä vastaan. Siellä on hieno buumi päällä ja mökki myyty täyteen. Vastassa on pari tuttua kaveria: "Mörkö" Anttila (Marko Anttila) ja Henrik Haapala, Mäenalanen sanoi.

KooKoo kohtaa pudotuspelien 1. kierroksella Pelicansin.