Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Lakers kaatoi Clevelandin vieraissa, Markkanen heitti 18 pistettä

Koripallon NBA:ssa Cleveland Cavaliers hävisi kotiottelunsa Los Angeles Lakersille 120–131. Lakersin ykkösnimi oli joukkueen supertähti LeBron James, joka heitti ottelussa 38 pistettä.

James teki ottelussa uransa 105. triplatuplan, kun hän 38 pisteen lisäksi nappasi 10 levypalloa ja antoi 12 koriin johtanutta syöttöä.

Cleveland johti ottelua vielä kolmannen neljänneksen jälkeen pistein 97–96, mutta päätösneljänneksellä Lakers pussitti 12 pistettä enemmän ja juhli 11 pisteen voittoa.

Markkanen Clevelandin toiseksi tehokkain

Clevelandin suomalaispelaaja Lauri Markkanen heitti ottelussa 18 pistettä. Markkanen upotti 12:sta kahden pisteen heittoyrityksestään puolet, mutta kolmosyrityksistä päätyi koriin vain neljä kymmenestä. Suomalainen pussitti molemmat vapaaheittonsa varmalla otteella.

Lisäksi Markkanen antoi yhden koriin johtaneen syötön ja kahmi yhdeksän levypalloa, joista kahdeksan puolustuspäässä.

Markkanen oli joukkueensa toiseksi tehokkain pelaaja 29 pistettä heittäneen Darius Garlandin jälkeen.

Viimeisestä suorasta pudotuspelipaikasta taisteleva Cleveland sai mieluisia uutisia Chicagosta, kun Chicago Bulls voitti Clevelandin pahimman haastajan Toronto Raptorsin 113–99.