Pulkkanen viides ja Korhonen kymmenes Euroopan-kiertueen kisassa

Suomalaisgolfaajat Tapio Pulkkanen ja Mikko Korhonen olivat hyvässä iskussa miesten Euroopan-kiertueen Steyn City Championship -kilpailussa Etelä-Afrikassa. Pulkkanen sijoittui 1,5 miljoonan palkintodollarin kisassa jaetulle viidennelle sijalle ja Korhonen jakoi 10. sijan. Sami Välimäki jakoi 16. sijan ja Kalle Samooja jakoi 60. sijan.

Pulkkanen nousi kärkiviisikkoon lyömällä päätöskierroksen 67 lyöntiin par 72 -kentällä. Lopputulos hänellä oli 270 lyöntiä eli 18 alle par-tuloksen, ja eroa kisan voittaneeseen Etelä-Afrikan Shaun Norrisiin jäi seitsemän lyöntiä.

Pulkkaselle sijoitus on alkuvaiheissaan olevan kauden paras ja tuotti palkintodollareita 48 449. Urallaan hän on Euroopan-kiertueella yltänyt kärkikymmenikköön nyt yhdeksän kertaa.

Korhonen puolestaan on pelannut kärkikymmenikköön kiertueella nyt jo 26 kertaa. Yhteistulos hänellä oli 16 alle parin ja päätöskierros taittui 71 lyönnillä.

Euroopan-kiertue jatkuu alkavalla viikolla Qatarissa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut