Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuliko kotiseudun uutiset luettua viime viikolla? Testaa tietosi uutisvisassa

Tuomas Kiiskisen KalPa sai arvokkaan pisteen

Ukrainan itäosissa sijaitsevassa Donetskissa kaudet 2012–2014 pelanneella KalPan Tuomas Kiiskisellä on kolmen viime viikon aikana ollut tunnetuista syistä muitakin huolenaiheita kuin jääkiekko.

– Olen aika hyvin pystynyt pitämään ajatukset pois siitä, olen keskittynyt jääkiekkoon. Tänään tuli Tampereelta piste eli meillä on tiistaina panoksia vielä kotipelissä. Mikäs sen mukavampaa, Kiiskinen sanoi.

Ilves toki voitti jatkoajalla Petri Kontiolan maalilla, mutta Kiiskisellä oli roolia siihen, että KalPa selvisi jatkoajalle ja sai tärkeän pisteen Pelicansin hävittyä. Hän sai vajaa minuutti ennen varsinaisen peliajan loppua kovan taklauksen Leo Lööfiltä.

– Polveen osui, mutta ei pitäisi olla vakavaa. Tiistaina taas kaikki peliin, Kiiskinen sanoi.

Kiiskisen kahden KHL-kauden aikana Donbass Donetskissa hänen vaimonsa opiskeli paikallisessa yliopistossa ja sai paljon tuttuja.

– Alussa hän oli kovin huolestunut heidän kohtalostaan, mutta nyt ilmeisesti he ovat päässeet pois kaupungista. Tietenkin tämä on heijastunut minuunkin, Kiiskinen sanoi.