Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Päitsillä dramaattinen alku – Eemil Pohjola täräytti päin puuta, Hänninen johdossa

Enduromoottoripyörien Päijänteen ympäriajo käynnistyi lauantaina dramaattisesti, kun 86. kerran ajettavan kilpailun kahdella edelliskerralla voittanut Eemil Pohjola ajoi päin puuta heti ensimmäisellä Vesivehmaan erikoiskokeella.

Jämsäläinen ei loukkaantunut, mutta pyörästä katosivat sähköt ja Pohjola on seitsemän ek:n jälkeen vasta sijalla 18 kymmenen ja puoli minuuttia kärkeä jäljessä.

Kärkipaikan otti heti aamusta Salpausselän Moottorikerhon lahtelainen Antti Hänninen.

– Mikäs kärjessä on ajellessa, mutta vähän pitäisi saada ajoa parannettua. Ei ole niin kivaa, kun ajo tuntuu niin vaikealta välillä. Aika paljon on tullut virheitä, mutta niin on tullut muillakin. Vaikea on kaatumatta varmaan kenenkään mennä, viime vuonna toiseksi sijoittunut Hänninen kommentoi järjestäjien tiedotteessa Jämsän huollossa lauantai-iltapäivänä, kun takana on seitsemän erikoiskoetta.

Toisena Jämsän huollossa oli Peetu Juupaluoma ja kolmantena Markus Michelsson.

Ensimmäiset kuljettajat palaavat yötauolle Vääksyyn hotelli Tallukkaan iltakahdeksan ja yhdeksän välillä. Sunnuntaina matka jatkuu aamukahdeksalta kohti Vantaan Vauhtikeskuksessa sijaitsevaa maalia, jonne voittajaa odotetaan noin kello 15.45.