Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Lukko käänsi JYP-ottelun kolmannen erän ärhäkällä tehohetkellään

Ottelu voi kääntyä minuutissa. Sen todisti kotijoukkue Rauman Lukko torstaina miesten jääkiekkoliigassa tuskailtuaan pari erää maalinteon kanssa JYPiä vastaan. Paineetta pelannut vastustaja teki pari erää voittoja kaipaavalle raumalaisryhmälle kiusaa ja vastasi myös ottelun avausmaalista.

Mutta sitten tuli Lukon tehohetki, joka kesti minuutin ja kolme sekuntia. Alkuun Vili Saarijärvi paukautti siniseltä tarkan laukauksen, ja pian tuuleteltiin Scott Pooleyn voittomaalin kunniaksi. Tästä tovi eteenpäin ja Matthew Abt teki joukkueensa kolmannen osuman.

Lopussa JYP yritti vielä ilman maalivahtia, mutta Sebastian Repo heitti laatan tyhjiin ja naulasi 4–1-loppulukemat. Vili Saarijärvi oli tehopäällä keräten pisteet 1+2.

– Kahteen erään eivät syötöt tahtoneet oikein napsua, mutta tuo tehohetki oli kyllä tärkeä pelin kannalta. Semmoista se välillä on, Saarijärvi totesi.

Lukko julkisti jälleen ottelun tuoksinassa tulostaululla uuden jatkosopimuksen. Hyökkääjä Scott Pooley jatkaa Raumalla ensi kaudellakin.