Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Hockey Time -podcast | Eri parin luistimet ja pahaa oloa Tallinnassa – Pelicansin huoltajaduo ei työtuntejaan laske

Hokipodin studiovieraina Pelicansin Liiga-joukkueen huoltajat Reijo "Rekku" Loukiainen ja Samuli "Tapsa" Korjus.

Osallistu Hokipodin kuuntelijakisaan tästä!

Hockey Time -podcastin puheenaiheet:

– Pelicansin huoltajakaksikko saapui Hokipodin studioon suoraan Isku Areenasta. Reijo "Rekku" Loukiaisen, 74, mukaan lahtelaisjoukkueen koppikäyttäytyminen muuttui entistä ammattimaisemmaksi Hannes Björnisen tulon myötä. Keihäänheittäjäsuuruuden mukaan lempinimensä saanut Samuli "Tapsa" Korjus, 37, myöntää jännittävänsä pudotuspelipaikasta kamppailevan joukkueen edesottamuksia. (00:08)

– Jääkiekkojoukkueen huoltajat eivät työtuntejaan laske. Loukiaisen ja Korjuksen työnjako on selkeä: "Emme mene toisen tontille, paitsi silloin jos toinen pyytää apua". Legenda antaa tarvittaessa vinkkejä nuoremmalleen. Peleissä Korjus pitää luistimet terässä ja Loukiainen päivystää mailarivistön edessä. (04:50)

– Jääkiekkoliiton kultaisella ansioristillä palkittu Loukiainen on toiminut Pelicansin huoltajana yli 20 vuotta: "Nyt on vakaa aikomus, että tämä on viimeinen kausi. Olen kuitenkin lupautunut auttamaan, jos akuuttitilanne tulee". Kotkalaislähtöinen Korjus päätyi Pelicansin A-nuorten huoltajaksi Petri Matikaisen työhaastattelun kautta. Topi Aholan rankkarilla ratkennut A-nuorten Suomen mestaruus on jäänyt kirkkaana Korjuksen mieleen. (10:01)

– "Kun [ Patrik] Bartosak tai [ Teemu] Eronen avaa suunsa, niin kyllä siinä saa nauraa". Aikoinaan Jyväskylästä Lahteen siirtynyt Pekka Jormakka ihmetteli Isku Areenan pukukoppia: "Tämähän on kuin Änärissä". Pelaajille huoltajat ovat eräänlaisia hallipsykologeja. (18:19)

Kannattajayhdistyksen keulahahmo toivoo Jokereiden palaavan Liigaan jo ensi kaudeksi: "Haluan uskoa, että sen eteen tehdään kulisseissa duunia"

– Korjuksen muisto Tallinnan reissusta ja pelipäivän jälkeisestä aamusta. Loukiaisen uran pahin sekaannus sattui niin ikään Tallinnassa: "Sanoin heti "Manelle" [ Nico Maneliukselle], että tää on täysin mun moka. (25:31)

– Yhden pysähdyksen taktiikalla Oulusta Lahteen keväällä 2012. Onko huoltajilla taikauskoja? (28:27)

– Hokipodin maaliskuun kuuntelijakisa. Korjus muistaa Hannu Aravirran sanat keväältä 2012. Loukiainen muistelee kymmenen vuoden takaista tunnelmaa lämmöllä. (32:37)

Voit kuunnella Hokipodin myös Spotify-suoratoistopalvelussa.

Palautetta, kommentteja ja kehitysehdotuksia voit lämätä Twitterissä tilille nimeltä Hockey Time Lahti (@HokiPodi) ja aihetunnisteella #hokipodi.

Vielä on 21 pistettä jaossa – Pelicansin viime kauden maaliruisku palaa keskiviikkona Isku Areenaan