Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Huuhkaja-tähteä solvannut Kudela veti pois valituksensa ja pyysi anteeksi

Suomen jalkapallomaajoukkueen ja skottiseura Rangersin keskikenttäpelaaja Glen Kamaraa vuosi sitten pelatussa Eurooppa-liigan ottelussa solvannut tshekkipuolustaja Ondrej Kudela veti pois valituksensa tapauksesta saamastaan pelikiellosta. Kudelan seura Slavia Praha kertoi asiasta sivuillaan muutama päivä sitten, ja maanantaina Kamara kommentoi tietoa.

Kudela sai kymmenen ottelun pelikiellon viime huhtikuussa, kun Euroopan jalkapalloliitto Uefa katsoi hänen solvanneen rasistisesti Kamaraa. Kudela kiisti rasistisen kommentin ja valitti pelikiellostaan urheilun kansainväliseen vetoomustuomioistuimeen CAS:iin.

– Tämä juttu on jatkunut pitkään, nyt haluan vain keskittyä jalkapalloon. Pitkän harkinnan jälkeen olen käskenyt asianajajiani lopettamaan valitusprosessin, Kudela sanoi.

Kudela ei edelleenkään maininnut, mitä hän sanoi Kamaralle, mutta 34-vuotias Tshekin maajoukkuepelaaja pyysi kuitenkin anteeksi selkkausta.

– Tajuan, että oli virhe mennä sanomaan mitään Glen Kamaralle. Ottelussa olivat tunteet pinnassa, ja valitettavasti en saa tapahtunutta tekemättömäksi. Olen niin pahoillani, Kudela ilmoitti seuransa sivuilla.

Kamara sai tapauksesta kolmen ottelun pelikiellon väkivaltaisen käyttäytymisen takia. Maanantaina hän ilmoitti olevansa tyytyväinen siitä, että Kudela veti CAS-valituksensa pois.

– Tunnen saaneeni oikeutusta, kun Kudela veti pois valituksensa 10 ottelun pelikiellosta, jonka hän sai solvattuaan minua rasistisesti vuosi sitten. Olen kiitollinen Rangersille, faneillemme ja monille muille faneille/seuroille, jotka ovat tukeneet minua. Haluan myös kiittää asianajajaani Aamer Anwaria, Kamara kirjoitti Twitterissä .