Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Ukonilma ja Castren tekivät tasaista työtä Thaimaassa – "Aika samanlainen päivä kuin eilen"

Suomalaisgolffari Matilda Castren ylsi yhteistulokseen 14 alle parin, kun hän sai urakkansa valmiiksi Thaimaassa kisatussa LPGA-kiertueen kilpailussa. Castren tarvitsi kolmeen viimeiseen kierrokseen kuhunkin 68 lyöntiä, joten hän teki tasaista työtä perjantaista sunnuntaihin. Myös säiden haltija teki tasaista työtä kolmena peräkkäisenä päivänä ja lähetti ukonilman golfaajien kiusaksi perjantaista sunnuntaihin.

Myös päätöskierros piti keskeyttää, mutta sen loppuun pelaamisen jälkeen Castrenin sijoitukseksi vahvistui jaettu 30. sija.

– Tänään oli aika samanlainen päivä kuin eilen. Pääsimme onneksi juuri ennen ukkoskeskeytystä maaliin. Olen ihan tyytyväinen, kiva tehdä paljon birdiejä. Se on aina positiivista, kuusi kertaa birdiessä päätöskierroksella onnistunut suomalainen sanoi tiedotteessa.

– Oli vähän vaikeuksia putin pituuskontrollin kanssa. Oli todella "grainiset" griinit tänään. Välillä oli vastagrainia ja myötägrainia saman putin aikana, niin pitkissä puteissa oli vaikea hallita pituuksia.

Grainilla hän viittasi ruohon kasvusuuntaan, joka vaikuttaa pallon rullaamiseen viheriöillä.

Maaliskuun lopussa Castren kisaa Kaliforniassa.

– Ei muuta kuin katseet seuraavaan kilpailuun. Tämä kisa oli aika erilainen, kun oli niin kova tulostaso. Miinus 14 -tuloksella on tällä hetkellä 31. sijalla, yleensä voittotulos on jossain siellä hujakoilla. Vähän erilainen viikko tällä kertaa.

Tanskan Nanna Koerstz Madsen johti kolmen kierroksen jälkeen ja oli yksi niistä, joiden sunnuntain suorituksen ukkonen katkaisi. Tauon jälkeen hän pääsi pelaamaan kierroksen loppuun ja voitti Kiinan Lin Xiyun uusinnassa. Neljän kierroksen jälkeen molemmat olivat tuloksella 26 alle parin. Koerstz Madsenista tuli ensimmäinen tanskalaisvoittaja LPGA-kiertueella.