Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Niskalan paita nousi kattoon, TPS juhli jäällä

Lukon ja TPS:n ottelun alla vietettiin Äijänsuon jäällä juhlallinen seremonia, kun Janne Niskalan pelipaita numero 28 nostettiin kattoon.

Lukko ei ole useinkaan erilaisissa juhla- tai teemapeleissä voittoja napsinut, eikä tehnyt niin nytkään. Jäällä juhli TPS, joka poistui voittajana 4–2-lukemin.

Vierasjoukkueesta eniten tehoja keräsi ruotsalaispuolustaja Niklas Arell pistein 0+3. Ykköskentän sentteri Aarne Intonen sai tililleen ottelun voittomaalin.

– No siinä (Mikael) "Kynä" Pyyhtiä sai ylivoimalla kulmassa kiekon ja antoi hyvän syötön. Joskus menee maaliin, kun vetää, Intonen kertasi osumaansa.

Intosen mukaan Tepsillä oli hyvä meininki.

– Tässä ollaan pelattu tavallaan playoff-pelejä jo pitempään, kun noista pistekeskiarvoista on kova taistelu meneillään.

Ikävän sivumaun lauantai-illan huumaan antoi se turkulaiskannattaja, joka laukaisi toisessa päätykatsomossa avauserän aikana kaksi paukkupommia. Tiettävästi toisen pamauksen jälkeen järjestysmiehet saattoivat yhden mies hallista ulos.