Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Voittavaa ryhmää ei vaihdeta – tässä Pelicansin kokoonpano illan Kärpät-otteluun

Pelicans isännöi Oulun Kärppiä tänään Isku Areenassa kello 18.30.

Tommi Niemelän johtama valmennusryhmä ei tee ainuttakaan muutosta joukkueen kokoonpanoon sitten sunnuntaisen Lukko-kotivoiton.

Kaikki hyökkäysketjut, puolustajaparit sekä aloittava maalivahti pysyvät tismalleen samana kuin Lukkoakin vastaan.

Kuka muu muka kuin Björninen – "Kulta-Hannes" laukoi Pelicansille jatkoaikavoiton

Pelicans aloittaa huipputärkeän kolmen ottelun viikkonsa keskiviikkona kotona, kun Isku Areenaan saapuu vieraita pohjoisesta. Kovasti vahvistunut Oulun Kärpät marssittaa illan matsiin nimivahvan kokoonpanoon, josta ei tahdo heikkouksia löytää.

Paitsi että. Oululaisten peli on ollut kaikkea muuta kuin kunnossa. Lauri Mikkola sai väistyä penkin takaa, kun vanha tuttu Lauri Marjamäki vapautui Jokereiden valmennustehtävistä. Marjamäellä ei ole hirveästi aikaa laittaa joukkueen systeemiä kuntoon.

Kärpät on saalistanut neljästä edellisestä kamppailustaan kahdeksan pistettä. Kärpät taistelee samoista sijoista Pelicansin kanssa, joten illan ottelusta ei panoksia puutu.

Kärpät on yhden ottelun enemmän lahtelaisia pelanneena sijalla kahdeksan ja oululaiset ovat keränneet neljä pistettä Kaaneja enemmän. Eli tärkeitä pisteitä on jaossa.

Vielä on 21 pistettä jaossa – Pelicansin viime kauden maaliruisku palaa keskiviikkona Isku Areenaan

Kärppien ykkösketjussa on kaksi hyvin tuttua pelaajaa lahtelaisyleisölle. Ketjua johtaa Rudolf Cerveny, joka iski viime kaudella yli 20 maalia Pelicansille. Oikeana laiturina viilettää Juhamatti Aaltonen. Olympiavoittajat Atte Ohtamaa ja Saku Mäenalanen ovat loukkaantuneina.

Ottelu alkaa Isku Areenassa kello 18.30. Radio Voiman ottelulähetys käynnistyy kello 17.30 taajuudella 98,6 MHz (Itä-Häme 94,9 MHz) ja kanavan verkkosivuilla.

Pelicansin kokoonpano Kärpät-otteluun:

Hyökkäys:

Jiri Smejkal - Lukas Jasek - Otto Kivenmäki

Antti Tyrväinen - Hannes Björninen - Iikka Kangasniemi

Aatu Jämsen - Henri Nikkanen - Brad Lambert

Miika Roine - Sakke Hämäläinen - Aleks Haatanen

Puolustus:

Teemu Eronen - Karlis Cukste

Toni Utunen - Topias Vilén

Mikko Kokkonen - Aleksi Laakso

Matias Rajaniemi

Maalivahdit:

Patrik Bartosak (Jasper Patrikainen)