Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Sportilla edelleen kokoonpano-ongelmia, HPK haki vieraspisteet kevyesti

Vaasan Sport joutui pelaamaan jääkiekon Liiga-ottelun Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan edelleen varamiehisenä. Sport kuitenkin taisteli hyvin, ja ennen kaikkea maalivahti Rasmus Korhonen oli syypää, että tappiolukemat olivat vain 0–3.

Merkittävin poissaolija oli Valtteri Viljanen, joka yhdessä Shaun Heshkan kanssa johtaa puolustusta. Ruotsalainen Bobbo Petersson oli joutunut vaihtamaan puolustajan paikkansa keskushyökkääjäksi. Pelin aikana hän sai vielä siirron laitaan.

Lauantain peli oli Sportin 500. ottelu Liigassa. Nykyisten liigajoukkueiden seurassa sillä ei sijoitu kovin korkealle, sillä vain Jukureilla on vähemmän (350) liigaotteluita. Tilaston kärjessä porhaltaa Ilves 2 883 ottelullaan.

Juuri HPK oli se joukkue, joka lokakuussa yhdentoista kierroksen jälkeen edesauttoi Sportin tappiokierteeseen. Kun HPK voitti toisen ottelun Hämeenlinnassa, voidaan Sportia pitää HPK:lle varsinaisena pisteautomaattina.

Lauantaina peli alkoi samalla tavalla kuin ottelu KooKoota vastaan aiemmin viikolla. HPK näet painoi päälle oikein tosissaan, eikä Sport saanut peliään juuri mitenkään auki. Merkittävästi pahempi asia oli, että Sportin pelaajien kehonkieli antoi merkkejä itseluottamuksen puutteesta.