Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Otto Invenius nappasi hopeaa nuorten MM-ampumahiihdossa

Suomen ja Soisalon Ampumahiihtäjien Otto Invenius voitti hopeaa ampumahiihdon alle 22-vuotiaiden MM-kilpailujen miesten 10 kilometrin pikamatkalla Yhdysvaltain Soldier Hollowissa. Invenius ampui Suomen aikaa lauantai-iltana päättyneessä kilpailussa nolla ohilaukausta.

MM-kultaa voitti Norjan Martin Nevland, jolle Invenius jäi maalissa 11,9 sekuntia. Pronssi meni Norjan Martin Uldalille, joka hävisi Inveniukselle 8,9 sekuntia. Koko kärkikolmikko ampui puhtaasti.

– Olihan se aika huippukisa tänään, kun toista kertaa elämässä 0+0 ja aika nopeat ammunnat vielä. Kisaa ennen jännitti ja ei tuntunut mitalipäivältä, mutta kisan lähdettyä liikkeelle jännitys raukeni, Invenius myhäili tiedotteessa.

– Hiihdossa sai hyödynnettyä hyvin peesejä toisella kierroksella. Sukset toimivat loistavasti ja siitä huollolle iso kiitos.

Muista suomalaisista Jonni Mukkala oli 21:s, Sameli Joronen 38:s ja Patrik Kuuttinen 56:s. Kaikki suomalaiset selviytyivät sunnuntain takaa-ajokilpailuun.