Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Otto Invenius nappasi hopeaa nuorten MM-ampumahiihdossa

Suomen ja Soisalon Ampumahiihtäjien Otto Invenius voitti hopeaa ampumahiihdon alle 22-vuotiaiden MM-kilpailujen miesten 10 kilometrin pikamatkalla Yhdysvaltain Soldier Hollowissa. Invenius ampui Suomen aikaa lauantai-iltana päättyneessä kilpailussa nolla ohilaukausta.

MM-kultaa voitti Norjan Martin Nevland, jolle Invenius jäi maalissa 11,9 sekuntia. Pronssi meni Norjan Martin Uldalille, joka hävisi Inveniukselle 8,9 sekuntia. Koko kärkikolmikko ampui puhtaasti.

– Olihan se aika huippukisa tänään, kun toista kertaa elämässä 0+0 ja aika nopeat ammunnat vielä. Kisaa ennen jännitti ja ei tuntunut mitalipäivältä, mutta kisan lähdettyä liikkeelle jännitys raukeni, Invenius myhäili tiedotteessa.

– Hiihdossa sai hyödynnettyä hyvin peesejä toisella kierroksella. Sukset toimivat loistavasti ja siitä huollolle iso kiitos.

Muista suomalaisista Jonni Mukkala oli 21:s, Sameli Joronen 38:s ja Patrik Kuuttinen 56:s. Kaikki suomalaiset selviytyivät sunnuntain takaa-ajokilpailuun.