Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

KalPa otti neljännen peräkkäisen päänahan hallitsevasta mestarista – savolainen juonikkuus liikaa Lukolle

Jääkiekkoliigan parhaaksi kotijoukkueeksi noussut KalPa otti Liigassa Kuopiossa 4–2-voiton viime kauden mestarista Rauman Lukosta, joka palasi liigarytmiin muutaman koronasta johtuvan ottelusiirron jälkeen.

KalPan kauden neljännen voiton raumalaisjoukkueesta ratkaisi Aleksi Klemetti, joka lapioi 3–2-maalin vajaat viisi minuuttia ennen päätössummeria ylivoimalla.

Loppulukemat tyhjiin löi tyhjien maalien erikoismieheksi noussut Elias Koponen, joka onnistui kiekon tyhjiin sijoittamisessa myös viime viikonlopun molemmissa Kärpät-kotiotteluissa.

Kuhmolaislähtöinen Klemetti hätyyttelee kohta jo omaa yhden kauden piste-ennätystään, sillä koko sesongilta tehot ovat nyt 10+19=29. Toistaiseksi parhaalla kaudellaan 2019–2020 Klemetti nakutti 31 pistettä.

Myös KalPa-kapteeni Tuomas Kiiskisen rooli on noussut viime aikoina suureksi, kun kuopiolaiset ovat raapineet arvokkaita voittoja ja nousseet jo sarjataulukon yhdeksänneksi. Kiiskinen syötti Klemetin voitto-osuman ja mies keräsi helmikuun 12 ottelussa 13 (4+9) pistettä.

– Neljä kenttää pystyy pelaamaan ja luomaan paikkoja. Koko joukkueella ollaan saatu parannus aikaiseksi ja saadaan pisteitä etenkin täällä kotona ja viime aikoina myös vieraissa, Kiiskinen summasi.