Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Suomalaisurheilijoita nähdään tänään olympialaisissa kolmessa lajissa – Iivo Niskanen ja Joni Mäki saavat hopeamitalinsa

Suomalaisurheilijoita nähdään tänään Pekingin talviolympialaisissa freestylessa, taitoluistelussa ja yhdistetyssä.

Olympiadebytantti Jon Sallinen kisaa freestylen lumikourun eli halfpipen karsinnoissa, jotka alkavat Zhangjiakoussa Suomen aikaa kello 6.30. Karsintojen 12 parasta laskijaa etenee finaaliin, joka on vuorossa lauantaina.

– Jos teen suunnittelemani laskut karsinnoissa puhtaasti, sen pitäisi riittää helposti finaaliin. Tavoitteeni on finaaliin pääsy ja saada siellä pari puhdasta laskua, Sallinen sanoi.

Sallinen on ollut tällä kaudella maailmancupissa parhaimmillaan kuudes.

Suomi hakee yhdistetyn joukkuekilpailussa menestystä nelikolla Ilkka Herola, Arttu Mäkiaho, Perttu Reponen ja Eero Hirvonen. Mäkiosuus alkaa kello 10 ja hiihto kello 13. Suomi oli neljä vuotta sitten Pyeongchangin olympialaisten joukkuekilpailussa kuudes.

Jenni Saarinen luistelee vapaaohjelmassa

Olympiadebytantti Jenni Saarinen kilpailee taitoluistelun vapaaohjelmassa, joka alkaa Pekingissä Suomen aikaa kello 12.

Saarinen sijoittui lyhytohjelmassa 25:nneksi. Aluksi näytti siltä, ettei häntä nähdä vapaaohjelmassa, jonne piti päästä 24 parasta. Lopulta tuli päätös, että vapaaohjelmaan otetaan 25 luistelijaa, jos dopingkohussa oleva Kamila Valijeva on 24 parhaan joukossa. Valijeva oli lyhytohjelman ykkönen.

Saarinen ei ollut tyytyväinen Pekingin lyhytohjelmaansa, josta hän sai 56,97 pistettä.

– Selkeästi yksi kauden heikoimmista lyhytohjelmasuorituksista, hän sanoi.

Keskiviikkona maastohiihdon pariviestissä olympiahopeaa napanneet Iivo Niskanen ja Joni Mäki saavat mitalinsa tänään palkintoseremoniassa Zhangjiakoussa. Pariviestin mitaliseremonia alkaa kello 13.53.